Voor storingen 7 dagen per week, 24 uur per dag: 06 - 57 57 23 71 info@pl-installaties.nl Op werkdagen geopend van 7.00 - 17.00 uur.
De diensten van PL-Installaties uit Driel

Hieronder vindt u een kleine opsomming van onze dienstverlening

Elektrotechniek

Elektrotechniek

De elektronische installatie is de belangrijkste installatie in een woning of bedrijfsgebouw. Een goede betrouwbare en zeker een veilige installatie is dan van groot belang.

Vanaf het ontwerp tot aan de oplevering van de installatie houdt PL Installaties rekening met deze punten. Na oplevering is goed onderhoud eens zo belangrijk voor een betrouwbare en veilige installatie. Daarom verricht PL Installaties ook onderhoudswerkzaamheden aan uw elektrotechnische installatie. Deze werkzaamheden kunnen in vele gevallen toekomstige storingen of gebreken voorkomen.

Of het nu gaat om een verbouwing of het installeren van een complete installatie in een nieuwe woning of bedrijfsgebouw; PL Installaties zorgt er voor dat er een optimale installatie wordt geïnstalleerd naar de wensen van de opdrachtgever.

Data En Telecom

Data en telecom

Communicatie is vandaag de dag onmisbaar. Denk hierbij aan internet, computernetwerken en nog vele andere vormen van communicatie.

Ook als het gaat om data-installaties kan PL Installaties u van dienst zijn. Of het nu gaat om een huiscentrale of een complete data-installatie, PL Installaties is als het gaat om data-installaties een geschikte partner.

PL Installaties levert en monteert diverse systemen van gerenommeerde merken. Na montage van elke data-installatie kan de installatie gemeten worden en kan er een meetrapport verstrekt worden.

Centrale Verwarming

Centrale verwarming

Centrale verwarming is een belangrijke installatie in een woning of bedrijfsgebouw. Daarom is een goed advies hierin van groot belang. PL Installaties kan u advies op maat bieden als het gaat om uw vervanging, uitbreiding of een nieuwe CV-installatie.

Service En Onderhoud

Service en onderhoud

Om van uw warme, behaaglijke woning te genieten zijn onderhoud en reparatie van uw installatie essentieel. Wat is vervelender dan een CV-installatie die het begeeft. En altijd op het moment dat u het niet kunt gebruiken. Op een koude kamer of koud water zit u niet te wachten.

Verenigingen van huiseigenaren en de Consumentenbond adviseren regelmatige inspectie van gas toestellen. Bij PL Installaties bent u van een hoop geregel af. Wij houden voor u in de gaten wanneer uw toestel toe is aan een controlebeurt. Mocht er onverhoopt toch iets zijn met uw installatie, bel dan onze servicelijn 06 – 57 57 23 71. Wij begrijpen dat u wilt dat uw probleem snel wordt verholpen, vandaar dat onze monteurs altijd zo snel mogelijk ter plekke zijn. U wilt voor deze reparatie natuurlijk wel echt een expert hebben, dan bent u bij PL Installaties aan het juiste adres!

Sanitair

Sanitair

Uw badkamer en toilet zijn ruimtes waar u meerdere keren per dag verblijft. Renovatie van uw badkamer is een reden waarom u graag PL Installaties in huis haalt.

Uw wasgelegenheid en kleinste kamertje moeten er niet alleen stijlvol en schoon uitzien, ze moeten ook praktisch ingericht zijn en voorzien van degelijke apparatuur. De kleinste oneffenheid zal u dus snel gaan opvallen of zelfs irriteren.

PL Installaties durft zich met recht specialist op het gebied van sanitair te noemen. Wij zijn in staat uw smaak aan te vullen met professioneel advies en oog voor detail. Al tijdens de werkzaamheden zal dit u opvallen. Wij werken degelijk, netjes en houden uw leefomgeving netjes.

Verlichting

Verlichting

Ook voor levering en montage van energiezuinige LED en / of tuinverlichting bent u bij PL-Installaties aan het juiste adres.